Τρόποι Πληρωμής

Πολιτική Παράδοσης – Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι είτε τηλεφωνικά, μας ενημερώνετε για τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε και τα στοιχεία σας, είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία σας και κάνοντας ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του naturehome.gr είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο info@naturehome.gr. Όταν κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά έχετε ως επιλογή για την αποστολή της παραγγελίας σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (κουριερ) ή πρακτορείο μεταφορών. Ως τρόπο πληρωμής έχετε 3 επιλογές:

  • με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για αποστολές με κούριερ),
  • με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος naturehome.gr και
  • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Προϊόντα μεγάλου όγκου η βάρους δεν μπορούν να αποσταλούν με κούριερ, σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι τα προϊόντα που επιλέξατε θα αποσταλούνε με μεταφορική εταιρεία την οποία θα πρέπει να επιλέξετε εσείς και να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία τους ή θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την μεταφορική όπου θα αναλάβει να σας παραδώσει την παραγγελία σας. Σε ορισμένες περιοχές εντός Αττικής που εξυπηρετούνται από φορτηγό της εταιρείας (Αθήνα προάστια, Πειραιάς-προάστια) για τα ηλιακά μας προϊόντα της εταιρείας Skyland και Cosmosolar η παράδοση είναι δωρεάν. Με αυτό τον τρόπο αποστολής μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται, κατά εργάσιμη ημέρα (εξαιρούνται αργίες και Σάββατο), μέχρι τις 12:00μμ, αναχωρούν την επόμενη ημέρα, υπό τον όρο ότι το είδος είναι άμεσα διαθέσιμο, ο Πελάτης έχει εξοφλήσει την παραγγελία και η παράδοση θα γίνει εντός του δικτύου διανομής μας.

Εγγραφή στο Newsletter μας
Μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές μας

Καλάθι αγορών

κλείσιμο

Σύνδεση

κλείσιμο

Scroll To Top